Rockbjörnen 2017

PRESENTERAS AV

De vet du uppträder på Rockbjörnen

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

ROCKBJÖRNEN

Spelar De vet du på Rockbjörnen?

De vet du.

– Vi hoppas att Miriam Bryant ser oss och börjar följa på Insta, säger Johan Gunterberg och Christopher Martland.

De har haft hits som ”Fy fan va stek” och ”Shadez inomhus” och slog igenom för den breda massan i Melodifestivalen i vintras. Den 15 augusti intar youtube-gruppen De vet du Rockbjörnens scen i Kungsträdgården i Stockholm.

Kvartetten, som består av Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och DJ Hunk, kommer att bjuda på två framträdanden.

– Vi brukar alltid gå på Rockbjörnen vanligtvis eftersom det är en av ändå ganska få musikfester under året. Uppträda blir roligt. Hoppas Miriam Bryant ser och börjar följa på Insta, säger Johan Gunterberg och Christopher Martland.

Tänker inte på priserna

Ni har hintat om att det eventuellt kostar miljonbelopp att boka er. Vad behövde Rockbjörnen göra för att charma er?
– Rockbjörnen hostade upp över 10 miljoner för oss nu. Nej skoja! Men det är väldigt kul att ställa upp och uppträda här på hemmaplan i Kungsträdgården. Framför allt den här galan som är en gratiskonsert som är tydligt riktad till publiken, inte bara musikbranschen.

De vet du är själva inte nominerade till en Rockbjörn i år, men fokuserar hellre på festen än på priserna.

– Vi slutade egentligen tänka så mycket på priserna på musikgalor efter vår första Grammisgala. Det är roligare att bara gå dit och ha kul och festa. Träffa alla med designeroutfits och specialfrisyrer och analysera, säger Johan Gunterberg och Christopher Martland.

Sänds på Aftonbladet

Ni som hänger på Rockbjörnen varje år, har ni något härligt skvaller från tidigare år?

– Fråga Tobbe Ek. Men vi vet att det har blivit lite mer intimt sen det flyttade till Kungsträdgården eftersom efterfestlokalen är lite mindre än på Gröna Lund. På gott och ont.

Sedan tidigare är det klart att Wiktoria spelar på Rockbjörnen.

Rockbjörnen den 15 augusti i Kungsträdgården är gratis och alla är välkomna. För de som inte kan vara på plats sänds musikfesten på både Aftonbladet och Splay TV:s Youtubekanal. Programleder gör youtube-profilerna Daniel Norberg och Kristina ”Keyyo” Petrushina och Nöjesbladets Frida Söderlund.

Publicerad:

LÄS VIDARE