HBO Max (tidigare HBO Nordic)

”Björnstad” får premiär till hösten – se första teasern

Av: 

Karolina Fjellborg

”Björnstad”.
”Björnstad”.

TV

Nu finns en första kortare trailer för HBO Nordics ”Björnstad”, baserad på Fredrik Backmans bok. Premiär blir det till hösten.

Nu finns ett första smakprov ur HBO Nordics ”Björnstad”. En serie baserad på ”En man som heter Ove”-författaren Fredrik Backmans bok med samma namn från 2016.
Premiären blir till hösten, och i rollerna syns bland andra Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Ingrid, Oliver Dufåker och Gustav Lindh.
Detta säger HBO Nordic om handlingen:
Den lilla staden Björnstad håller sakta på att försvinna in i den omgivande skogen. Den lokala hjälten och hockeystjärnan Peter återvänder hem för att bygga upp stadens juniorlag. Hela bygdens drömmar om en ljusare framtid landar tungt på dessa unga pojkarnas axlar. När lagets stjärnspelare blir anklagad för en fruktansvärd handling försätts hela staden i kaos.
Björnstad handlar om hoppet som för ett litet samhälle samman, de hemligheter som sliter det itu, det mod som krävs för att gå emot gruppen och konsekvenserna av hur vi uppfostrar våra barn.
Peter Grönlund (”Goliat”, ”Tjuvheder”) har regisserat samtliga fem delar, och Anders Weidemann, Antonia Pyk och Linn Gottfridsson har skrivit manus.
Här är första kiken:

”Björnstad” har premiär på HBO Nordic hösten 2020.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!


Publisert:

LÄS VIDARE

Oktoberfest! 15 tv-serier som gör hösten härligare

ÄMNEN I ARTIKELN

HBO Max (tidigare HBO Nordic)

Fredrik Backman

Aliette Opheim

Peter Grönlund

Tv-serier