Se trailern för nya serien från ”Game of thrones”-geniet George RR Martin

Av: Karolina Fjellborg

Publicerad:
Uppdaterad:
Gretchen Mol i ”Nightflyers”.
Foto: Syfy/Netflix.
Gretchen Mol i ”Nightflyers”.

Spännande värre. Netflix droppade precis ett par teasers för "Nightflyers". Sci-fi-skräck baserad på en novell av "Game of thrones"-författaren George RR Martin.

"Nightflyers" är titeln på en ny science fiction-serie som får premiär på amerikanska Syfy till hösten, och sänds på medproducerande Netflix utanför USA. Serien är baserad på en novell som "Game of thrones"-snillet George RR Martin släppte under tidigt 80-tal, som sedan blev film 1987.
Berättelsen utspelar sig år 2093 och beskrivs som en psykologisk thriller om ett team med vetenskapsmän ombord på The Nightflyer – det mest avancerade rymdskepp som någonsin byggts. De är på jakt efter att hitta nya livsformer, och deras uppdrag tar dem till solsystemets utkanter, såväl som till galenskapens rand, då de inser att fasorna inte väntar på dem i yttre rymden – utan redan finns på deras skepp.

Martin är inte involverad direkt i projektet på grund av hans kontrakt med HBO, men står med som exekutiv producent och har utlovat ”Psycho i rymden”.

Jeff Buhler är showrunner, och på rollistan finns bland andra Jodie Turner-Smith, Gretchen Mol, Eoin Macken och David Ajala.

Här är några smakprov på hur det kommer att se ut:


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE