Man i 25-årsåldern död efter bråk – en gripen misstänkt för mord

Uppdaterad 2021-04-22 | Publicerad 2021-04-21

En man i 25-årsåldern har dött efter ett bråk i Malmköping, Flen.

Polisen larmades till ett område vid en camping på onsdagseftermiddagen.

En man i 30-årsåldern misstänks för mord.

En man i 25-årsåldern har mördats i Malmköping, Flen.

Polisen larmades till platsen i närheten av en camping, vid 15.30 på onsdagen efter samtal om ett bråk.

När polisen kom dit hittades en skadad man som fördes till sjukhus med ambulans. Under kvällen bekräftade polisen att mannen dött till följd av sina skador.

– Personen har misshandlats med någon form av tillhygge. Vi vill inte precisera närmare omständigheter eller vilket tillhygge som använts med risk för att påverka eventuella vittnen, säger Dennis Johansson Strömberg, presstalesperson på polisen region Öst.

Polis på plats utanför campingen.

Gärningsmannen flydde i bil

Den misstänkte gärningsmannen ska efter brottet ha flytt i en bil och flera patruller kallades in i sökandet. Kort därefter stoppades bilen och den misstänkte gärningsmannen. Han greps och anhölls senare under kvällen misstänkt för mord.

Brottsplatsen har spärrats av för en teknisk undersökning. Allmänhet som har gjort iakttagelser eller har tips om händelsen uppmanas kontakta polisen.

– Vi har knackat dörr och pratat med en del vittnen men vill gärna komma i kontakt med fler. Det här är en öppen plats vilket gör att flera eventuellt kan ha varit i närheten vid tidpunkten för brottet. Ju fler uppgifter vi kan få in, desto bättre, säger Dennis Johansson Strömberg.

Anhöriga är underrättade.

Följ ämnen i artikeln