Smittspridningen ökar på semesterorterna

PODD "Blossat upp tidigare än beräknat"
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad:

NYHETER

De senaste veckorna har man sett en rejäl ökning av coronasmittade i Europa. Siffrorna stiger och länder som Spanien och Italien har rapporterat in dagssiffror som varit de högsta på flera månader. Men spridningen i länderna ser olika ut och det är fortfarande svårt att få exakta svar på varför det ökar.

Vilka är det som drar på sig smittan nu? Kommer vi få se omfattande lockdowns igen? Hur påverkar den nya ökningen av smittspridning i Europa oss här hemma i Sverige? Det handlar det här avsnittet av Aftonbladet Daily om.

Gäst är Nivette Dawod, reporter på Aftonbladet. Programledare är Jenny Ågren.
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Personen på stranden Fregene i Italien.
Foto: Karl Ritter / TT
Personen på stranden Fregene i Italien.

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE