Grattis, Vickan!

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-07-04

Aftonbladet.se lanserar kunglig sajt när kronprinsessan fyller 30 år

I samband med att kronprinsessan Victoria fyller 30 år, lanserar aftonbladet.se en ny sajt.

Här hittar du såväl bevakningen av födelsedagen som det senaste om kungafamiljen.

– Intresset för kungafamiljen är stort och det här är ett område vi nu satsar extra på att bevaka, säger Susanna Vidlund som är aftonbladet.ses hovredaktör.

Den 14 juli fyller kronprinsessan Victoria 30 år. Hennes födelsedag firas på Solliden med pompa och ståt varje år men detta året är speciellt för nu fyller hon 30.

Självklart bevakar aftonbladet.se händelsen och dagen till ära har en specialsajt skapats som handlar om kronprinsessan.

– Det ska finnas något för alla här. Victorias kärleksliv är förstås många intresserade av, men jag tror även att våra modereportage om kronprinsessan och våra fina bildspecialer kommer locka till läsning, säger Susanna Vidlund.

Prinsessblogg

Här kan du läsa om kronprinsessans liv, ladda upp egna filmer på kungafamiljen, rösta i olika frågor och diskutera med andra läsare i forum.

Du hittar även nyheter om andra europeiska kungligheter samt reportage med historisk tillbakablick.

Sist men inte minst bloggar hovreportern Catarina Hurtig exklusivt för aftonbladet.se om kronprinsessan och sin egen vardag i kungafamiljens utkant.

– Jag kommer bjuda på berättelser om mina möten med kungafamiljen och annat kungligt skvaller. Det blir säkert en del spännande avslöjanden, säger Catarina Hurtig.

Här hittar du sajten

aftonbladet.se