Här släpper Madelyn, 2, lös sin inre Elsa

Tvååriga Madelyn älskar filmen Frost.

När snön föll över delstaten Texas i USA för första gången på fem år passade hon på att leva ut sin dröm att dansa till ”Let it go” – på riktigt.

Tvååriga dotter Madelyn lever för filmen Frost.

– Det är Frost-party dygnet runt hemma hos oss, säger Madelyns mamma Kristi Micheles till Aftonbladet.

De tittar på filmen på tv och på Youtube, så Madelyn kan dansa och sjunga i vardagsrummet. Kristi Michele berättar för Aftonbladet hur Madelyn brukar skrika till deras Google Home ”Spela Elsa-musik!”.

När ovanligt mycket snö föll över familjens bakgård i Texas, USA, fick hon plötsligt chansen att vara Elsa – på riktigt. Tidigare hade hon fått hålla sig inne och utan snö.

– Hon vägrade att ta på sig sin jacka för att det skulle förstöra klänningen, säger Kristi Michele till amerikanska Today.

Miljontals har sett Madelyns snölycka

I klippet kan tittaren se hur Madelyn imiterar rörelserna från filmen och sjunger med i låten. Hon avslutar med att bestämt marschera fram genom den djupa snön. Hon är självklart iklädd den klassiska Elsa-klänningen med tillhörande krona.

Hennes mamma filmade uppträdandet i snöyran och postade det på Facebook. Efter knappt en vecka har den redan flera miljoner visningar. Alla detaljer är med, till och med när ”Elsa” slänger av sig sina handskar.

– Hon brukar tvinga mig att pausa låten så hon kan ta på sig handskarna och kronan igen, säger mamma Kristi Michele.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN