Så firade stjärnorna efter historiska bröllopet

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Efter bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle fortsatte festligheterna i lyxhuset Frogmore House, där Hollywoodstjärnor och andra gäster väntade.

Brudparet hann byta om efter vigseln – och hyllade på ett fint sätt prinsessan Diana.

Innan dess hade Elton John genom sin hyllning lyckats röra många till tårar.

Prins Harry klev ut i en smoking och Meghan Markle, numera hertiginna av Sussex, i en vit Stella McCartney-klänning.

På fingret bar hon en blå beryllring som burits av prinsessan Diana, bara veckor innan sin död 1997. Enligt brittiska medier var det en gåva från prins Harry till sin nya fru.

I en sportig elbil av modellen Jaguar E-Type Concept Zero drog paret senare vidare till lyxhuset Frogmore house, där runt 250 gäster väntade för en lång festkväll. Kring byggnaden hade paret några av sina första dejter med picknick och det var också där de tog de klassiska förlovningsbilderna i fjol.

1 av 7 | Foto: REUTERS TT NYHETSBYRÅN

Hemliga presenten från Meghan

På festen rådde totalt foto- och mobilförbud, men några av stjärnorna på plats kunde inte låta bli att dela med sig av vad som hände.

Skådespelaren Troian Bellisario avslöjade på Instagram den hemliga present som de kvinnliga bröllopsgästerna hade fått av Meghan Markle: tofflor för de som inte längre orkade gå i högklackat. Bellisarios man Patrick J Adams spelar Meghan Markles pojkvän i tv-serien ”Suits”.

1 av 2

Elton John rörde till tårar

Innan festen hade prins Charles stått för en mottagning i paradsalen St Georges Hall på Windsor Castle för alla de 600 gäster som fick delta under bröllopsceremonin. Där ska både han och prins Harry ha hållit tal som av gästerna hyllades och upplevdes som spontana, rapporterar The Sun.

Elton John hyllade paret på sitt sätt genom att framföra ”Circle of life”, från en av Harrys favoritfilmer Lejonkungen. Framförandet fick många att fälla en tår.

Klockan elva på kvällen avslutades festen med ett långt fyrverkeri, till hela Windsors förtjusning.

Publicerad:

LÄS VIDARE