Man hittad död i skogsdunge

Publicerad 2020-11-04

En man har hittats död i en skogsdunge vid ett bostadsområde i Stockholm.

Enligt uppgifter till Aftonbladet rör det sig om en skjutning.

– Det kan jag inte kommentera. Omständigheterna gör att vi utreder mord, säger Towe Hägg, polisens presstalesperson.

Polisen utreder ett misstänkt mord i Stockholm efter att en man hittats död i en skogsdunge.

– Vi fick först in det som ett hjärtstopp. Omständigheter kring dödsfallet gör att vi inte kan utesluta brott och utreder händelsen som mord, säger Eva Nilsson, presstalesperson på polisen region Stockholm.

Polisen larmades till platsen vid 11.30 på förmiddagen. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska mannen ha blivit skjuten.

– Det kan jag inte kommentera. Vi arbetar nu efter teorin att någon eller några utsatt mannen för brott, säger Towe Hägg, presstalesperson på polisen region Stockholm.

Knackar dörr i bostadsområde

Området har spärrats av och vid 13-tiden hade polisens kriminaltekniker anlänt till platsen och påbörjat brottsplatsundersökningen. Polisen har inlett dörrknackning i området.

– Han hittades i ett grönområde vid ett bostadsområde. Där knackar vi dörr och kommer även att finnas på plats under kvällen för att svara på frågor och ta emot tips från allmänheten, säger Towe Hägg, presstalesperson på polisen region Stockholm.

Under eftermiddagen var mannen fortfarande inte identifierad.

– Vi arbetar aktivt med att ta reda på identiteten samt fortsätter den tekniska utredningen och inhämtar information som kan leda utredningen framåt. Jag kommenterar inte eventuella beslag men vi arbetar aktivt med ärendet, säger Towe Hägg.

Följ ämnen i artikeln