Bråket om villkorstrappan

DAILY Bråket om villkorstrappan

Publicerad 2021-10-01

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Sedan publiken åter igen tagit plats på de svenska läktarna har den gamla konflikten om polisens åtgärder mot främst pyroteknik i vad som ofta benämns som villkorstrappan, blossat upp.

Men det är inte bara arga supportrar som har svårt att komma överens med polisens metoder. Kritiken kommer också från stora delar av fotbollssverige men även från riksdagen.

Varför har den här konflikten trappats upp nu och vad handlar den om egentligen? Det försöker vi reda ut i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäster: Stefan Hector, operativ chef på polisens nationella operativa avdelning (Noa) och Oisín Cantwell, nyhetskrönikör på Aftonbladet.

Programledare: Patrik Syk.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily