Alla hjärtans dag

Bästa tipsen för singlar – på alla hjärtans dag

Av: 

Nicole Gustafsson

NYHETER

Singel på alla hjärtans dag?

Här är åtta tips på vad du kan göra för att maxa mängden kärlek denna dag.

1. Gör ”hemliga tomten”

Du kanske hört talas om julklappsleken? Nära och kära skriver sina namn på varsin lapp. Varje person får sedan dra en lapp. Det namn som står på lappen får man i uppdrag att köpa en present till. Den här leken är perfekt att köra med kompisgänget eller kollegorna på alla hjärtans dag.

2. Skicka en hälsning till nån du älskar

Brevduva, sms eller traditionell post. Ta chansen och berätta för nån du håller kär hur värdefull den är.

3. Skänk en hjärteslant

På alla hjärtans står hjärtat i fokus. Varför inte passa på att göra något hjärtligt som får dig att känna dig lite extra varm i bröstet. Kanske kan du hjälpa nån med matkassarna eller skänka ett bidrag till en välgörenhetsorganisation? Det spelar ingen roll om det är stort eller smått, så länge det är gott.

4. Spela Tinder-roulette

Dålig på att svajpa ja på Tinder? Det är lugnt, för nu får dina vänner ta kontrollen över din profil. Samla alla singlar du känner och koppla upp era telefoner till en stor skärm. Sen får ni turas om att välja Tinder-matcher åt varandra. Vem vet, kanske hittar din vän nästa kärlek åt dig?

5. Visa klimatet lite kärlek

Manifestera för klimatet. Den 14 februari planeras en manifestation för klimatet. Ungdomar i bland annat Stockholm, Malmö, Sundsvall och Borås samlas i en nationell klimatstrejk anordnad av Fridays for future.

6. Döp en kackerlacka efter ditt ex

Hjärtesorg, svek eller hämnd. Oavsett anledning så finns alternativet att döpa en kackerlacka efter ditt ex. Med start på alla hjärtans dag blir djuren på El Paso-zoo i Texas matade med namngivna kackerlackor. Vill du se ”ditt ex” bli uppäten?

7. Gör inget alls!

Alla hjärtans dag är faktiskt en helt vanlig fredag. Så varför inte bara passa på att soffmysa, ta ett bad eller fönstershoppa på stan. Det finns ju noll krav så länge du är nöjd med din dag.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kickstarta hösten hos MEDS – fina kampanjer på allt du behöver här!

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

Singel på alla hjärtans dag: 7 bra tips

ÄMNEN I ARTIKELN

Alla hjärtans dag

Kärlek

Tinder

Singel

Sverige