Grattis Thomas på 60-årsdagen!

Av: Benjamin Ekroth

Publicerad:
Uppdaterad:

Thomas Ravelli och hans tvillingbror Andreas fyller 60 i dag tisdag.

Dagen firar de tillsammans i Österrike.

– Det är två dagars fest, säger han till Aftonbladet.

Gratulerar på födelsedagen!

– Tack så mycket.

Hur firar ni?

– Vi är nere i Österrike, min bror och våra familjer. Vi körde ner i lördags. Nu ska vi vara här en vecka. I kväll (läs i går) ska vi ut och käka. Men vi firade i går kväll också, så det är två dagars fest.

Hur känns det?

– Jag tyckte det var värre att fylla 40 än att fylla 60. Då slutade man med fotbollen och visste inte vad man skulle göra senare i sin karriär. Det var svårare att sluta med idrotten än att fylla 60.

Och hur går det att fira med brorsan, din tvilling?

– Vi har ju firat 50 och 55 tillsammans. Det är ju självklart eftersom vi är så tajta, jag och Andreas. Vi är ju enäggstvillingar så känns det ju inte riktigt helt om vi inte hade firat tillsammans.

Och valet att fira i Österrike?

– Vi har ju anknytning till Österrike. Pappa kom till Sverige 1952 som läkare och mamma var sjuksköterska. Vi är där mamma kommer från. Här nere var vi varje sommar när vi var små. Nu vill vi visa för våra barn hur vi hade det när vi var barn.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Jag saknar ingenting, känns det som. Lite grann att tiden ska stå still kanske, men det går ju inte. Nej, jag är väldigt tillfreds med situationen som jag och min familj befinner oss i. Så jag önskar mig faktiskt ingenting.

Thomas och Andreas Ravelli firar födelsedagen i Österrike.
Foto: PRIVAT/Instagram
Thomas och Andreas Ravelli firar födelsedagen i Österrike.
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN