Tom Britton: Då kan vi leva som vanligt

PODD Experten om beräkningarna
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Under pandemin har vi blivit vana vid att lyssna på det regeringen och Folkhälsomyndigheten har att säga om coronavirusets framfart. Men det finns många expertröster som också hörs i bruset – och en av dem tillhör Tom Britton. Han är professor i matematisk statistik vid Stockholms universitet och har forskat på modeller för smittsamma sjukdomars utbredning.

Tycker han att vi gör tillräckligt för att pressa ner smittan? Vad ser han för förklaringar till att Sverige blivit så drabbat i jämförelse med våra grannländer? Och när tror han att vi kan börja leva som vanligt igen?

Det pratar vi om i Aftonbladet Daily. Gäst är matematikprofessorn Tom Britton. Programledare är Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Tom Britton.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Tom Britton.

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand, Jenny Ågren och Olivia Svenson.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE