Publicerad:
Uppdaterad:

God morgon! Det här hände medan du sov

Av: Andreas Söderlund

Publicerad:
Uppdaterad:

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Massivt strömavbrott i Venezuela

Stora delar av Venezuela är utan ström, inklusive huvudstaden Caracas. Elavbrottet har drabbat över hälften av landets 23 delstater och är det första som mörklagt huvudstaden sedan mars.
Läs hela artikeln
Tar avsked av glaciär med brev till framtiden

Polisens skräck: Nigeriansk maffia kan ha slagit rot i Sverige

Det västafrikanska brödraskapet Black Axe kan vara på väg att etablera sig i Sverige, skriver Göteborgs-Posten. Den våldsamma och multikriminella brottsorganisationen har flera personer häktade i Göteborg för heroin- och kokainsmuggling.
Läs hela artikeln
En skadad i villabrand

Trump: Inga giftpiller i nya budgeten

President Donald Trump och båda partierna i USA:s kongress har kommit överens om en ny federal statsbudget för de kommande två åren.
Läs hela artikeln

Svensk skådespelare gripen för sex med minderårig

En svensk skådespelare har gripits i USA för att ha haft sex med en minderårig flicka. I förhören säger skådespelaren att han visste att det var olagligt – men bestämde sig för att chansa, enligt flera amerikanska medier.
Läs hela artikeln
TV-stjärnan i trafikolycka

Fick buckla i huvudet – efter Zlatans knock

Zlatan Ibrahimovic knockade Mohamed El-Munir med sin armbåge i Los Angeles-derbyt. I natt kom beskedet att El-Munir drabbats av en skallfraktur och tvingas till operation.
Läs hela artikeln
Kritiken efter omtalade bytet: ”Inte varit bra på sex år”
Fansens protest – kräver förändring

Mattias fiskade upp rekordhaj

Klockan ett på natten nappade det på Mattias Jonsson, 25, fiskespö. Upp kom en haj på närmre 300 kilo, vilket kan vara ett nytt svenskt rekord.
– Åh herregud, vilket monster!

Läs hela artikeln

Stockholm dumpar hemlösa på landet

DANIEL SWEDIN: Den sociala exporten är borgerligt styrda lågskattekommuners sätt att smita undan ansvaret. Hur kommunerna de hänvisar sina problem till ska överleva socialt och ekonomiskt behöver de inte bry sig om.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN