Ung kvinna försvunnen – familjen vädjar om tips

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Den 27-åriga kvinnan sågs senast på kvällen den 21 april vid Drevviken, söder om Stockholm.

Polisen, Missing People, FIKK och hennes anhöriga har sedan dess sökt efter henne.

– Nu behöver vi hjälp, alla tips är intressanta, säger hennes pappa.

Tisdagen 21 april var kvinnan ute i naturen kring Drevviken, i Skogås söder om Stockholm, med två vänner. De skildes åt på kvällen, vid 23-tiden, och sedan dess har 27-åringen varit försvunnen.

– Jag fick veta om det här dagen efter på förmiddagen och ringde polisen. Sen möttes vi upp på plats och sökte tillsammans i skogen, säger hennes pappa.

– De har sökt med hundar, helikopter och dykare.

I området hittades kläder som är hennes men inga andra spår efter henne.

Missing people har också varit där och sökt med hundar och vi har varit där och sökt men inte hittat henne, säger pappan.

Han berättar att han varit i kontakt med alla som han kan tänkas sig känner dottern men snart tre dygn senare vet han fortfarande inte var hans hon är.

Mats Eriksson vid Stockholmspolisen säger att de i nuläget inte misstänker brott men bekräftar att de söker aktivt efter kvinnan.

– Vi jobbar hårt med det här och följer upp alla tips vi har fått in hittills men vi är intresserade av all information som kan behövas för att nå framgång. Bland annat arbetar vi nu med att inhämta övervakningsfilmer men hittills har det inte givit något, säger Mats Eriksson.

Pappan vädjar nu om hjälp och ber alla som kan ha sett dottern eller har någon information om var hon är att höra av sig till polisen på 114 14.

– Allt är intressant, men särskilt alla tips från efter klockan 23 på tisdagskvällen, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE