70-talsvilla 600 meter från havet mest klickad i Malmö

Uppdaterad 2021-02-15 | Publicerad 2021-02-09

En villa byggd 1976 lockade flest klick i Malmö på Hemnet förra veckan.

Här listar vi de hetaste bostäderna på marknaden i Malmö just nu.

Eftersom en av bostäderna redan sålts och därmed försvunnit från Hemnet får ni en bonus – denna vecka blir listan extra lång.

Denna villa klickades mest i Malmö förra veckan.

1. Bunkeflostrand, Malmö

Pris: 4 750 000 kronor. Antal klick: 10 447. Mäklare: Hallonqvist fastighetsbyrå.

Högst upp på klicktoppen finner vi denna villa på Bunkeflostrands sjösida, 600 meter från havet och någon minuts promenad från Bunkeflo strandängar. Villan byggdes år 1976, är 211 kvadratmeter stor och har 8 rum, varav sex sovrum, kök, två badrum och gästtoalett. 

På entréplan finns hall, kök med öppen planlösning till matplats och vardagsrum, badrum, gästtoalett och tvättrum. Här finns också fyra av sovrummen. På ovanvåningen finns två sovrum, ett stort allrum, flera klädkammare och en toalett. Huset är avlångt och ovanvåningen har snedtak. 

I trädgården finns en stenbelagd uteplats.

Villa i Mellanheden.

2. Mellanheden, Malmö

Pris: 6 990 000 kronor. Antal klick: 8 722. Mäklare: Mäklarhuset.

Denna villa har en boarea på 130 kvadratmeter och biarea på 91, uterummet räknas bland annat inte in i biarean eftersom det inte är isolerat.

Huset har sex rum, fördelat på 1,5 plan och källare. Huset byggdes år 1923 men har renoverats, dock med bevarade originaldetaljer, och även byggts ut. På entréplan finner du hall, toalett, kök, vardagsrum samt tre sovrum. Direkt från entrén når du också det inglasade uterummet. På ovanvåningen finns badrum, allrum och arbetsrum samt en större altan. I källaren finns bland annat gillestuga. 

Tomtarean ligger på 747 kvadratmeter.

3. Bellevue, Malmö

Pris: 7 350 000 kronor. Antal klick: 7 934. Mäklare: Bjurfors.

Denna villa har sålts och är därför borttagen från Hemnet. Bostaden har sex rum och en boarea på 189 kvadratmeter, biarea på 74. Tomtarean är 830 kvadratmeter. Villan såldes för 350 000 kronor över utgångspriset, alltså en 5-procentig ökning.

Vardagsrummet i lägenheten på Ribersborg.

4. Ribersborg, Malmö

Pris: 3 295 000 kronor. Antal klick: 7 456. Mäklare: Svensk Fastighetsförmedling.

Högst upp i ett 7-våningshus byggt 1954 hittar vi denna trerummare på 73 kvadrat. Lägenheten är belagd i öster- och söderläge. I lägenheten finns vardagsrum, kök, badrum och två sovrum varav ett större “master bedroom”.

Badrummet har renoverats 2011. Köket är platsbyggt och kvar i sin originalform från 50-talet. Golvet är i två olika sorters parkett. Lägenheten har en balkong. 

Budgivning pågår.

Villa i Bunkeflo/Skumparp.

5. Bunkeflo/Skumparp, Malmö

Pris: 4 495 000 kronor. Antal klick: 7 187. Mäklare: Fastighetsbyrån Malmö.

Den femte bostaden på veckans lista är detta hus som byggdes år 1890. På bottenvåning finns hall, badrum, kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, ett sovrum, tvättstuga, grovhall och skafferi. På ovanvåningen finns ytterligare två sovrum. Mellan kök och matplats på nedervåningen finns en braskamin för att värma upp de sociala ytorna. Från matplatsen når du ut till uterummet och därifrån till altanen. 

Boarean ligger på 124 kvadratmeter, och bredvid boningshuset finns en liten stuga med gästrum. Här finns också garage. Tomtarean ligger på 850 kvadratmeter.

Budgivning pågår.

Enplanshus i Videdal-Husie sett från jacuzzin.

6. Videdal – Husie, Malmö

Pris: 4 795 000 kronor. Antal klick: 7 164. Mäklare: Bülow & Lind Fastighetsförmedling.

Denna bostad blir som en bonus eftersom den tredje mest klickade bostaden redan hade tagits bort från Hemnet.

Detta enplanshus byggdes år 1964 och är 105 kvadratmeter stort. Från entrén kommer du in i hallen, med tvättrum och toalett direkt åt höger. Rakt fram finns det rymliga vardagsrummet med inbyggda spotlights och fiskbensparkett. Till höger finns kök, och längre in i korridoren finns förråd, helkaklat badrum och tre sovrum. Från vardagsrummet når du ut till trädgården med stort trädäck och spabad. Från trädgården når du ett större förråd, som är ihopbyggt med garage och carport.

Följ ämnen i artikeln