Därför riskerar Storbritannien fortfarande en hård Brexit

PODD Förhandlingarna med EU har kört fast

Av: Marcus Ulvsand

Publicerad:

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Vi jobbar på att förbättra vår podcastspelare i appen, vänligen uppdatera din app i Google Play och AppStore för att få den senaste versionen.

Det har gått mer än ett halvår sedan Storbritannien officiellt lämnade EU, men mycket återstår innan skilsmässan är helt klar.

Under året har parterna förhandlat om villkoren för livet efter Brexit, men diskussionerna har kört fast och nu varnar experter för att risken att Storbritannien lämnar utan avtal ökar för varje dag som går.

I dagens avsnitt reder vi ut de senaste turerna, och frågar oss om vi någonsin kommer bli av med den följetong vi lärt känna som Brexit. Gäst i avsnittet är Nicholas Aylott, docent i statsvetenskap på Södertörns Högskola.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Boris Johnson, premiärminister i Storbritannien.
Foto: AP
Boris Johnson, premiärminister i Storbritannien.

Aftonbladet Daily är en daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE