Mitt i pandemin: Så ska längdskidscupen köras

PODD Sportbladets Petra Thorén om världscupen
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Av: Jenny Ågren

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Tanken är att Världscupen i längdskidor ska dra igång i Ruka i Finland den 27 november. Detta trots att hela världen just nu är drabbad av coronapandemin. Det förväntas att bli kaos. Det ska bli tävlingar i 13 städer i sju olika länder de kommande månaderna.

För att få åka på tävlingar så måste de som åker dit testas för att inte sprida smitta. Det i sin tur kan komma att kosta landslag så mycket pengar att flera lag riskerar ekonomisk kris.

Hur genomtänkt är det att dra igång världscupen under rådande läge? Vad kommer det innebära för skidåkarna och för tävlingens status? Det pratar vi om i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäst: Petra Thorén, reporter på Sportbladet. Programledare: Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily


Publicerad:

LÄS VIDARE