Lena Mellin: Nu pekar allt mot Stefan Löfven

DAILY ”Hänger på fyra ledamöter”

Uppdaterad 2021-07-02 | Publicerad 2021-07-01

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson har fått ta över bollen från talmannen. Han har som förste partiledare fått uppdraget att försöka skrapa ihop tillräckligt med stöd för att accepteras som Sveriges statsminister efter att Stefan Löfven avgått.

Vad finns för regeringsalternativ egentligen? Vem har möjlighet att bli ny statsminister, kan det bli Kristersson? Varför trodde så många på ett extraval efter att Stefan Löfven röstats ned i misstroendeomröstningen?

Aftonbladet Daily fortsätter rapporteringen om regeringskrisen.

Gäst i avsnittet är Lena Mellin, inrikespolitisk kommentator på Aftonbladet.

Programledare: Amanda Hemberg Lind.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Jenny Ågren, Amanda Hemberg Lind och Liv Elgenklöw.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily