Aftonbladet Daily

Därför sprängs det så mycket i Sverige

DAILY ”Bara tillfälligheter att inte fler dött”

Av: 

Amanda Hemberg Lind

NYHETER

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Det har skett ännu en kraftig explosion i Sverige där oskyldiga har drabbats. Över tjugo personer fördes till sjukhus efter smällen i Göteborg för ungefär en vecka sedan.

De senaste åren har sprängdåden chockat Sverige. Att många skadats men inte dött i detonationerna handlar om tillfälligheter.

Varför syns den här utvecklingen i Sverige? Vilka spränger? Hur stor är risken att drabbas? I dagens Aftonbladet Daily pratar vi med kriminolog Sven Granath vid Stockholmspolisen.

Programledare: Amanda Hemberg Lind.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Jenny Ågren, Amanda Hemberg Lind och Patrik Syk.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS

ANNONS

Nya Mumin-muggarna med Lilla My och Stinky finns hos Cervera – förboka redan nu!

Extern länk från Cervera

Läs mer och köp här!


Mer från Aftonbladet Daily


Publisert:

LÄS VIDARE

Bråket om villkorstrappan

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Daily

Aftonbladet podcast

AB Voice

Sven Granath

Sprängdåd