Här kan du ta ut din ilska på ditt ex

Av: Matilda Aprea Malmqvist

Publicerad:
Uppdaterad:

Är du arg på ditt ex eller har mycket ilska inom dig? Då kan du sätta på dig skyddskläder, hjälm och utrusta dig med en hammare. Därefter är det bara att gå in i ett så kallat ”raseri-rum” och slå sönder tallrikar och glasrutor.

I Jordaniens huvudstad Amman finns ett underjordiskt rum där man kan ta ut all sin ilska genom att slå sönder gamla föremål, krossa tallrikar och gamla glasrutor.

– Det är helt enkelt ett ställe där man kan ventilera sin ilska genom att slå sönder saker, berättar en en av medgrundarna Ala’din Atari till ”Axe rage room”.

De så kallade ”raseri-rummen” har blivit omåttligt populära.
Foto: Muhammad Hamed / TT NYHETSBYRÅN
De så kallade ”raseri-rummen” har blivit omåttligt populära.

De så kallade ”raseri-rummen” har blivit omåttligt populära och har öppnat på flera platser runt om i världen. De drar till sig en stor skara besökare som vill få utlopp för sin frustration eller ilska.

Rum riktat till par

”Axe rage room” i Jordanien tar cirka 150 kronor för upplevelsen. Deltagarna får bära skyddskläder och hjälm. Det finns även en stor svart tavla där man kan skriva ner vad eller vilka som orsakat dem ilska. På tavlan brukar det stå allt i från ”mitt ex” till ”min chef” men även ”alla mina pojkvänner”

Ala’din Atari berättar att de också har ett rum riktat till par. Paren går in i två olika rum åtskilda av ett förstärkt glasfönster. Därefter är det bara att gå loss, slå sönder saker och ta ut all sin ilska.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN