Hela berättelsen - därför hamnade Frej Larsson i HD

PODD ”Extremt ovanligt”
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Nu händer det saker kring artisten Frej Larsson igen. För några år sen så skapade Frej Larsson en gayklubb på ryska statens mark på Åland, något som skapade ramaskri och också åtal. Det gällde besittningsintrång på den ryska marken. 2018 så friades Frej Larsson från åtalet. Han firade med att ha fest, en fest som tillslut stoppades av polisen. Det fick Frej Larsson att skapa en låt, som ansågs vara hotfull mot den polis som låg bakom att festen stoppades.

Frej Larssons låt har blivit anmäld och behandlad i både tingsrätt och hovrätt. Men nu så har Högsta Domstolen bestämt sig för att ta upp ärendet. Låter det lite rörigt? Därför tar vi och reder ut allt kring det här i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäst är Oisín Cantwell, nyhetskolumnist på Aftonbladet. Programledare är Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE