Så är det att vara mitt i protesterna i Belarus

PODD ”Alla väntar på nästa drag”
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad:

NYHETER

I Minsk i Belarus så fortsätter demonstrationerna som började efter valet i förra veckan. I valet fick sittande presidenten Lukasjenko 80 procent av rösterna, men valet har inte godkänts av vare sig demonstranter eller EU. Hur är stämningen i landet just nu och hur länge kommer demonstrationerna vara fredliga? Hur involverade är Ryssland?

Det här tar vi upp i det här avsnittet av Aftonbladet Daily. Gäst är Aftonbladets reporter Staffan Lindberg som är på plats i Belarus. Programledare är Patrik Syk.


Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE