Chatta med oss: Borde Greta få fredspriset?

Publicerad 2019-10-11

Greta Thunberg och organisationen Fridays for future var favoriter till Nobels fredspris som presenterades på fredagen. Priset gick i stället till Etiopiens premiärminister Abiy Ahmed. Här kan du se vad läsarna tyckte före tillkännagivandet.

  • Olle Kvarnsmyr
    11 okt 2019

    Vi avslutar nu chatten. Tack alla ni som har chattat här

  • 11 okt 2019

    Greta Thunberg och organisationen Fridays samt media kör med indoktrinering. då flertalet människor inte kan tänka skälv.

    johan
  • 11 okt 2019

    C02 ger bättre skördar fler magar mättas runt jorden.Klimatet löper inte amok.Är inne i en varmare period sedan lilla istiden.Temperaturen nu har jorden haft tidigare inget unikt.Är påhittat skit så FN får en världsdiktatur.

    Thomas
  • 11 okt 2019

    Temperaturen har stigit 1,5 grader under den industriella eran. Inget särskilt hemskt har hänt än och det debatteras om högre temperatur ens är farligt. Dessutom finns faror med t.ex tiotusentals ton giftgas som dumpade i havet utan för Sverige efter kriget. En potentiell katastrof som aldrig omnämns. Utöver andra problem som inte har med klimatet att göra. Snälla media, ge en mer nyanserad bild.

    Tommy
  • 11 okt 2019

    Tina. Det är väll ingen som hatar Greta. Vi har bara kommentarer att hon inte ska ha fredspris. Nä hon måste lösa problem och inte snacka.

    Viksjö
Greta Thunberg.