Butikspersonalens bilhämnd hyllas

Blockerade felparkerad bil med kundvagnar

Publicerad:

NYHETER

En person i Argentina fick lämna kvar bilen utanför mataffären och ta sig hem på annat sätt. På grund av den undermåliga parkeringen hade personalen nämligen valt att blockera fordonet – med kundvagnar.

”Ärligt talat så måste man vara väldigt dum om man parkerar bland kundvagnarna”, skriver Arnold Angelini, som fotograferade händelsen, på Facebook.

Men det var precis vad en butikskund i Buenos Aires i Argentina gjorde för drygt en vecka sedan. Arnold Angelini var på väg till biografen i närheten när han upptäckte den totalblockerade Peugeot 208:an. Han tog några bilder och delade med sig av dem på Facebook.

”Applåder till de anställda som lämnade fordonet instängt”, skriver han i inlägget som har delats av över 7 000 personer.

I kommentarsfältet hyllas de anställdas tilltag.

Enligt den argentinska tidningen La Nacion ska även fordonsägaren ha varit på bio. Han var sen och parkerade därför bilen på kundvagnsparkeringen. Butikspersonalen var tvungna att få in resterande kundvagnar på samma ställe och placerade dem därför runt om bilen – utan att skada den.

Publicerad:

LÄS VIDARE