Coronapandemin

Debattören om smittan i utsatta områden: Misslyckande

PODD Nuri Kino om problemet

Av: 

Amanda Hemberg Lind

NYHETER

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Coronaarbetet i förorten är ett misslyckande. Pandemin har blottlagt stora brister i Sverige och segregationen har varit förödande. Det menar journalisten och debattören Nuri Kino som är en profil i Södertälje.

I dagens avsnitt får han ge sin syn på varför så många i utsatta områden drabbats så hårt under pandemin. Enligt Kino har myndigheterna informerat inte bara för sent utan också på fel sätt.

Hör även Södertäljes kommunalråd Boel Godner (S) som håller med om problemet med segregation men tvärtemot säger att kommunen visst informerat sina invånare.

Programledare: Amanda Hemberg Lind.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Jenny Ågren och Amanda Hemberg Lind.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd 20-pack i hög kvalitet - klicka hem dina här.

MEDS


Mer från Aftonbladet Daily


Publisert:

LÄS VIDARE

Utsatta områden drabbas hårdast av pandemin

ÄMNEN I ARTIKELN

Coronapandemin

Aftonbladet Daily

Aftonbladet podcast

AB Voice

Coronapandemin i världen

Nuri Kino

Coronaviruset