Kärlekspar med Downs syndrom tar internet med storm

Av: Nicole Gustafsson

Publicerad:

När det var dags för bal på en gymnasieskola i Florida gjorde David Zowan en kärleksfylld gest till flickvännen Saris Marie Garcia.

Inte nog med att hela skolan applåderade – nu sprids klippet på det söta kärleksparet på sociala medier.

Två high school-studenter från Florida i USA har tagit internet med storm. Saris Marie Garcia och David Zowan har bägge Downs syndrom och har känt varandra hela livet.

De går på samma High School i Florida, USA, och är nu mera pojk- och flickvän. Och lagom till skolans bal så överraskade David sin tjej på ett sätt som fått hela internet att bombardera paret med kärlek, något som bland annat CNN rapporterat om.

Mitt under pågående cheerleading kommer David fram till Saris Marie med blommor, ballonger och en stor skylt med texten ”Vill du vara min solstråle på balen?”.

Delade klippet på Facebook: ”Det här är så vackert”

Saris Marie kastar sig i armarna på sin pojkvän, och svaret blir ja. Det hela fångades på ett klipp som Saris Marie delade på sin Facebook. Över 400 000 personer har i skrivande stund sett klippet och hyllar nu paret för deras fina kärlek.

En personen kommenterar:

”Det här är så vackert. Jag kan knappt vänta tills jag får se bilderna från balen. Ni är ett jättesött par.”

Och till mångas lycka så la Saris Marie upp bilder från balen som hon taggat med ”bästa dagen någonsin”. Vad mer kan man säga än: Länge leve kärleken.

LÄS VIDARE

Publicerad: