Goda nyheter

Lees ”Törnrosa-frieri” blev viral succé: ”Finaste någonsin”

Av: 

Nicole Gustafsson

GODA NYHETER

Lee och hans ungdomskärlek älskar att kolla på Disney-filmer.

Så när Lee bestämde sig för att fria så ville han skapa samma magi som i Törnrosa.

Nu har hans kärleksförklaring setts av tusentals personer världen över.

Lee Loechler och hans flickvän Sthuthi David bor tillsammans i Los Angeles, USA. De har varit ett par sedan gymnasiet och är fortfarande lika kära i varandra. Därför bestämde sig Lee för att fria till sin flickvän på ett extraordinärt sätt.

Lee jobbar som filmskapare och Sthuthi älskar film – speciellt Disneyklassiker. Så Lee hörde av sig till en illustratör som hjälpte honom att skapa en egen version av Sthuthis favoritfilm Törnrosa.

Den 30 december när paret var på besök i hemstaden Brookline i Massachusetts besökte de en lokal biograf. Törnrosa visades, men när prinsen skulle väcka henne med en kyss hände något som inte är med i den riktiga klassikern.

Kayla Coombs - Sleeping Beauty Proposal 💍💕 SURPRISE!!!...

Går ner på knä mitt på biografen

En närbild på Törnrosa visades och hon såg exakt ut som Sthuthi med mörk hy och långt svart hår. Och när prinsen syntes på bild såg han exakt ut som Lee.

Sthuthi blev misstänksam, något en dold kamera fångade. Och när prinsen sedan tog fram en ask med en ring tändes lamporna abrupt och Lee gick ner på knä.

”Det är inte varje dag man får möjlighet att fria till sin ungdomskärlek”, sa han medan Sthuthi bara gapar av förvåning och klämde ur sig:

”Herregud, alla stackars människor som är här”.

Men Lee berättade att de var med på noterna, och att längst bak i biografen fanns deras familjer gömda för att få bevittna frieriet.

Efter många fina ord sa Sthuthi ja till Lee. Det hela fångades på film och nu har hundratusentals personer sett Törnrosa-frieriet som spridits viralt. Och kommentarsfältet fylls av kärleksfulla ord.

Tänk att verkligheten kan bjuda på ett riktigt sagoslut.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu kan du se din kreditkoll gratis - snabbt och tryggt med BankID. Se din kreditkoll direkt

MinKreditkoll SE

Publisert:

LÄS VIDARE

Här friar han till flickvännen – utan att hon märker det

ÄMNEN I ARTIKELN

Goda nyheter

Frierier

Törnrosa

Walt Disney