HAIR SERUM 2.5% (50 ML)
NY FORMULA
THE BASE+
MJUKGÖRANDE
290 SEK
OH MEGA OIL 8+ (30 ML)
8 OMEGAOLJOR
BYE BYE PUFFINESS+ (30 ML)
ÖGONBOOSTER
SKIN ROLLER
PRISVINNANDE
590 SEK
EYELASH GROWTH SERUM (6 ML)
-20%
BÄSTSÄLJARE
Specialpris 472 SEK Ordinarie pris 590 SEK
REGENERATING CREAM (100 ML)
-20%
Specialpris 472 SEK Ordinarie pris 590 SEK

Microneedling - Originalet

För många är vi mest kända som de som tog mikronålsbehandling med Skin Roller/Skinroller/Dermaroller (kärt barn har många namn) från skönhetsklinik och anpassade för hemmabruk. Och det är kanske inte så konstigt. Sedan starten 2012 har vi levererat över en halv miljon mikronålsbehandlingar världen över. Vi brinner för Microneedling och det kommer alltid att finnas i vårt DNA.
VAD GÖR EN SKIN ROLLER/DERMAROLLER?
En Skin Roller/Skinroller stimulerar hudens cellförnyelse och produktion av kollagen, vilket resulterar i snabba och synliga resultat. Microneedling-tekniken är ett skonsamt sätt att stimulera hudens egen läkningsprocess genom att skapa mikrohål i huden. Skin Rollern jobbar effektivt och uppstramande på fina linjer, rynkor, pigment, ärr och förstorade porer. Vi på Swiss Clinic har valt att skapa ett unikt Skin Roller-handtag där du själv kan byta ut nålhuvud efter behov eller behandlingsområde. Du kan läsa mer om hur du använder din Skin Roller/Dermaroller under vår microneedling-guide.
VÅR FILOSOFI
Det är egentligen ganska enkelt. Att ta hand om sig själv ska inte vara krångligt, ta tid eller kosta skjortan. Våra produkter (eller behandlingar som vi ofta kallar dem) är inspirerade av populära behandlingar du vanligtvis hittar på skönhetssalonger. Men anpassade för hemmabruk. Oavsett om du söker ett vitt leende, långa vackra ögonfransar, tjockt härligt hår, en naturlig solbränna eller avancerad, professionell hudvård, hittar du det hos oss. Allt tillgängligt online så att du snabbt och enkelt kan klicka hem dina produkter vart du än bor.
RESULTAT OCH UPPLEVELSE
Vårt fokus ligger inte på att ha det största produktsortimentet. För oss är resultat och upplevelse allt när vi utvecklar våra produkter. Om du har upplevt känslan i huden morgonen efter en mikronålsbehandling (Skinroller-behandling), vet du vad vi menar.