Då öppnar världens största Harry Potter-butik

Ungefär såhär är det tänkt att butiken ska se ut.
Ungefär såhär är det tänkt att butiken ska se ut.

Harry Potters universum expanderar och snart får fans ännu en plats att besöka för att vältra sig i trollstavar och mantlar. Det är i sommar som världens största Harry Potter-butik öppnar i New York.

En ny butik ska öppna i New York, med världens största samling av saker från berättelserna om Harry Potter och hans värld. Det är Wizarding World som öppnar intill ikoniska Flatiron Building i centrala New York, och bakom butiken står Warner Bros.

I butiken kommer besökarna att kunna köpa Bertie Botts bönor i alla smaker, trollstavar, klädnader inspirerade av böckerna, samlarföremål och konst.

– Detta kommer att bli den största butiken i världen dedikerad till Harry Potter och Fantastiska vidunder, och kommer att bli ett måste där fans kan delta i interaktiva upplevelser och många fotomöjligheter när de kliver in i magin, säger Sarah Roots, Senior Vice President för Worldwide Tours and Retail på Warner Bros, i ett pressmeddelande.

Harry Potter fans som befinner sig i New York i sommar har en ny butik att besöka.
Harry Potter fans som befinner sig i New York i sommar har en ny butik att besöka.

Butiken ska bli helt handikappsanpassad, och ligga på adressen 935 Broadway. Mer information om butiken ska släppas i vår, men bestämt är att den ska öppna i sommar.

– Vi är väldigt glada över att öppna i New York. Det är den perfekta staden med så många Wizarding World-fans, en banbrytande detaljhandelsmiljö och ett samhälle som omfamnar innovativa upplevelser, säger Sarah Roots.

Publisert:

LÄS VIDARE