Weekendresor i Sverige – tips på bra resmål

Sugen på ett miljöombyte i höst? Boka en storstadsweekend eller varför inte ett besök på ett härligt spahotell.

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Götaplatsen i Göteborg
Götaplatsen i Göteborg

Att packa väskan och dra iväg om så bara för en helg kan göra stor skillnad för humöret. Ät god mat och upplev nya omgivningar i någon av våra stora städer, Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Eller unna dig en skön och avkopplande weekend på ett spahotell. Njut av bubbelpool, massage och andra behandlingar på dagen och god mat och dryck på kvällen.

Hotell Avalon Göteborg

Interiörbild från baren och restaurangen på Avalon Hotel i Göteborg.
Baren på Avalon Hotel i Göteborg.

Hotell som ligger mitt i city och har nära till allt vad Göteborg har att erbjuda. Själva hotellet är också en destination i sig med sin stora samling av desgnmöbler och konst. Läs mer och köp här.

Spahotellet Arctic Bath Harads

Vy över spahotellet Arctic Bath Harads
Spahotellet Arctic Bath Harads

Arctic bath är ett unikt hotell där gästerna kan få se norrsken på vintern och uppleva midnattsolen på sommaren. Spa-hotellet som bokstavligt talat är flytande ligger på Luleälven utanför Harads och öppnade så sent som 2020. Läs mer och boka din vistelse här.

Hobo Hotel i Stockholm

Exteriör från Hobo Hotels entré.
Hobo Hotel vid Brunkebergs torg

Nytt urbant hotell vid trendiga Brunkebergstorg. Hotellet har ett stort urval av små som stora rum och caféer och restauranger både i huset och runt hörnet. Läs mer och boka din vistelse här.

Yasuragi

Kvinna utför japansk tvättceremoni med en träbalja fylld med vatten.
Japansk tvättceremoni

Japanska Yasuragi i Hasseludden utanför Stockholm är en spa-klassiker som renoverades för ett par år sedan. Här njuter man av japansk tvagning, massage, heta källor och god mat. Läs mer och boka din vistelse här.

Hotell Malmö Live

Utsikt från ett av rummen på Hotell Malmö Live.
Hotellet reser sig 85 meter över havet.

Hotellet med vidunderlig utsikt över Malmö och Öresund och på promenadavstånd till centrum. Läs mer och boka din vistelse här.

Selma spa+ i Sunne

Två personer går vid kanten av inomhuspoolen på Selma Spa i solnedgången.
Inomhuspoolen vid Selma Spa i Sunne

Selma Spa+ i idylliska Sunne erbjuder avkoppling, träning, spabehandlingar samt god mat & dryck – perfekt för en weekend. Läs mer och boka din vistelse här.

Hyr en miljöbil

Med en hyrbil kommer du enkelt i väg på weekendresan och kan enkelt göra små stopp längs vägen. Via Avis Go Green kan du boka en fossiloberoende miljöbil, läs mer och boka här.


Publisert:

LÄS VIDARE