Här är vinterns populäraste all inclusive-hotell

Här är vinterns populäraste all inclusive-hotell
Här är vinterns populäraste all inclusive-hotell

All inclusive är ett praktiskt sätt att bo på utlandsresan då mat och dryck ingår i resans pris. Oavsett om man är en barnfamilj eller ett par som reser så är det många som föredrar all inclusive på semestern.
Här är vinterns mest populära hotell hos charterbolagen.

Alla de stora charterbolagen har all inclusive-hotell i sitt utbud. All inclusive innebär precis som det låter att allt ingår i priset. Både mat, viss dryck och aktiviteter. Man behöver alltså inte fundera så mycket över sin reskassa, på hotellområdet har du allt du behöver.

– All inclusive är perfekt om man vill ha en bekväm semester, äta gott och samtidigt ha koll på budgeten. En undersökning från NOVUS visar att maten är det svenskarna ser mest fram emot när det kommer till utlandssemestern, därför har vi säkerställt att just matupplevelsen håller en hög nivå på våra all inclusive-hotell. Säger Patrick Törn, försäljningschef, TUI Sverige.

Här nedan ser du de mest populära all inclusive-hotellen hos Tui, Apollo och Airtours.

TUI

TUI Family Life Aegean Park, Rhodos i Grekland
TUI Family Life Aegean Park, Rhodos i Grekland

TUI Family Life Aegean Park, Rhodos – Grekland

Hotellet ligger precis vid Kolymbiastranden och är ett populärt familjehotell med barnklubb. På området finns bland annat vattenpark, simskola och har gym- och träningsmöjligheter. Hotellet är dessutom näst intill klimatneutralt och maten är i så stor mån det går närproducerad. På vattenlandet finns fartfyllda åkattraktioner, men även aktiviteter för de minsta barnen. Det finns lekplats på stranden och utomhusgym. Den som vill ha riktigt nära till en badbassäng kan boka rum med direktaccess till pool. Hotellet är rankat som fyrstjärnigt med ett plus.

RIU Buena Vista, Teneriffa i Spanien
RIU Buena Vista, Teneriffa i Spanien

RIU Buena Vista, Teneriffa – Spanien

Familjevänliga Riu Buena Vista ligger precis vid stranden i Playa Paraiso. Hotellet har ett stort poolområde i två etage. Den nedre är uppvärmd under vissa perioder på året och har en jacuzzihörna och den övre poolen är en så kallad infinitypool, som ser ut att sträcka sig hela vägen till horisonten. Stranden, havet och en fin strandpromenad ligger ett par minuters promenad från hotellet. Hotellet är rankat som fyrstjärnigt.

RIU Vistamar, Gran Canaria
RIU Vistamar, Gran Canaria

RIU Vistamar, Gran Canaria – Spanien

Hotellet ligger högt upp på en klippa mellan den fina Amadoresstranden och Puerto Rico. Från poolområdet och dess restaurang har man en fin utsikt över havet. Man kan ta en gratisbuss från hotellet till stranden vid Amadores. Hotellet erbjuder allt från träningsaktiviteter, gym, barnklubb och lekplatser till kvällsunderhållning. Hotellet är rankat som fyrstjärnigt med ett plus.

Apollo

Aqua Vista Resort – powered by Playitas,
Aqua Vista Resort – powered by Playitas,

Aqua Vista Resort – powered by Playitas, Hughada – Egypten

Det här är ett hotell där hälsa och välmående är i fokus. Det har flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym på 600 kvadratmeter med all den senaste utrustningen. Här finns ledarledda gruppträningspass varje dag, tennisbanor och en ny sprintbanan. Den som gillar att simma kan ta en träningsrunda i en olympisk 50-meterspool som är uppvärmd året runt. Man kan testa olika vatten- och bollsporter och pilbågsskytte. På området finns flera pooler och havet ligger ett stenkast från hotellet. Hotellet är rankat som femstjärnigt.

Radisson Blu Fujairah, Fujairah.
Radisson Blu Fujairah, Fujairah.

Radisson Blu Fujairah, Fujairah – Förenade arabemiraten

Det här är ett populärt familjehotell som ligger mitt på den 500 meter långa stranden. Här finns barnklubb, simskola, gym och gratis träningspass. På området finns ett poolområde med fem pooler, där två av dem är barnpooler. Det finns flera restauranger att välja mellan samt en poolbar och en juicebar. Hotellet är rankat som fyrstjärnigt.

Mythos Beach Resort, Rhodos – Grekland
Mythos Beach Resort, Rhodos – Grekland

Mythos Beach Resort, Rhodos – Grekland

Hotellet är ett mycket populärt familjehotell med tre poolområden. Det finns barnklubb, simskola, lekplats och träningspass med skandinavisktalande personal. Havet ligger på en armslängds avstånd och den som vill lyxa till det kan boka en juniorsvit med egen pool. Här finns även en kaffe- och juicebar som även serverar bakverk. Den som vill vara aktiv kan träna på hotellets gym och välja bland fyra gratis träningspass om dagen. Spela minigolf, tennis eller gå på spa. Det går även att hyra cykel- och löpvagnar.

Airtours

Avra Beach Resort, Rhodos – Grekland
Avra Beach Resort, Rhodos – Grekland

Avra Beach Resort, Rhodos – Grekland

Omtyckt hotell på stranden med Ixias shopping och nöjesliv ett stenkast bort. Här finns barnklubb, lekplats och poolområde med barnpool och jacuzzi. Hotellet har en egen strand med klappersten nära Ixias milslånga strand som är populär bland windsurfare. På området finns restaurang och poolbar. Rankas som ett fyrstjärnigt hotell.

Kamelya Fulya, Side – Turkiet
Kamelya Fulya, Side – Turkiet

Kamelya Fulya, Side – Turkiet

Hotell med stort poolområde med flera bassänger. I barnpoolen finns vattenrutschkanor och i närheten ligger en fartfylld vattenpark. Hotellet har även ett spa. Ett stenkast från hotellet ligger den långgrunda finkorniga stranden där man kan testa på många olika vattensporter när man tröttnat på att lapa sol. Restaurang och strandbar på området. Rankas som ett femstjärnigt hotell.

Blue Lagoon Princess, Halkidiki – Grekland
Blue Lagoon Princess, Halkidiki – Grekland

Blue Lagoon Princess, Halkidiki – Grekland

Ett lyxigt hotell som passar både par och familjer. Det finns flera pooler på hotellet, bland annat ett för barn där det finns både rutschkana och lekbåt. Det finns även barnklubb och lekplats. Den som vill ta det lugn kan njuta av jacuzzi, bastu och spabehandlingar. Den som vill vara aktiv kan besöka gymmet eller till exempel spela tennis. Utanför hotellet ligger en lång sand- och grusstrand. Det finns flera restauranger och en strandbar på området. Rankas som ett femstjärnigt hotell.

Här hittar du alla våra härliga reseguider!
Publisert:

LÄS VIDARE