Nu kan du bo i Bellas hus från Twilight

”The Twilight Swan House” hyrs ut via AirBnb

Publicerad:
Nu kan du bo i samma rum som detta inspelades.
Foto: Deana Newcomb / AP SUMMIT ENTERTAINMENT
Nu kan du bo i samma rum som detta inspelades.

Twilight

Berättelserna om Bella, Edward och Jacob har hänfört miljontals människor världen över. Och nu har varje Twilight-fans dröm blivit sanning, nu kan du hyra Bella Swans hus.

Foto: Airbnb
Den första av de fyra Twilight-filmerna spelades in här.

I kalla och regniga Forks, i delstaten Washington, flyttar Bella Swan in tillsammans med sin pappa Charlie. Så börjar den första filmen i filmserien The Twilight Saga, en framgångssaga bland främst tonåringar, men även en del vuxna. Många är scenerna från det hus där Bella bor med sin pappa. Där pratar hon med Charlie i köket, där halkar hon på infarten, och där kysser hon sin Edward i sovrummet. Nu kan vem som helst sova i samma rum, eller äta frukost i samma kök, då huset hyrs ut via Airbnb.

Foto: Airbnb
Ägarna till huset beskrivs som erfarna och med bra omdömen.

Det är värdarna Dean och Amber som hyr ut huset som användes vid inspelningen av den första Twilight-filmen, skriver Dailymail. Dean och Amber är så kallade ”superhosts” hos Airbnb, vilket innebär att de är erfarna värdar med bra omdömen. Och när det kommer till Bellas hus har de verkligen satsat på att koppla huset till filmerna.

”Ta bilder som återskappar alla dina favoritscener från Twilight! Ät vid Charlies faktiska matbord som användes vid inspelningen! Team Edward? Sov i ”The lookout room” med utsikt över trädgården, där Bella tittar ut genom fönstret för att se Edward. Team Jacob? Sov i ”The Black guest room”, beläget vid huvudentrén på nedervåningen”, skriver paret på Airbnbs hemsida.

Foto: Airbnb
Husets infart syns tydligt i filmen.

Ligger inte i Forks

Trots att filmerna och böckerna utspelar sig i staden Forks så ligger ”The Twilight Swan house” som det kallas, efter Bella Swans efternamn, inte i Forks utan i St. Helens nära Portland. Huset kan ta emot tio gäster i fem sovrum, och priset ligger på mellan dryga 3 100 kronor och 4 100 kronor per natt beroende på veckodag.

Foto: Airbnb
Kan du förställa dig Charlie vid matbordet?
Foto: Airbnb
Ägarna till huset har tagit till vara på dess kändisskap.
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA