Tre nya direktlinjer till Storbritannien

Av: Kristofer Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Resa | London

Se Zlatan i Manchester.
Gör weekendutflykt och shoppa i London.
Upplev multikulturella Birmingham.
Lågprisbolaget Monarch flyger in på den svenska marknaden med tre nya direktlinjer.

I slutet av april lanserar lågprisbolaget tre nya direktlinjer till Storbritannien.
Foto: Thinkphoto
I slutet av april lanserar lågprisbolaget tre nya direktlinjer till Storbritannien.

Den 28 april gör brittiska lågprisbolaget Monarch entré på den svenska marknaden med tre nya direktlinjer till Manchester, Birmingham och London-Luton. Alla från Arlanda och tidtabellerna har lagts för att underlätta weekendresor.

Fotboll och shopping

Efterfrågan på resor till Storbritannien ökar kraftigt och 2016 reste drygt en halv miljon svenskar till Storbritannien. Fotboll, musik, mat och shopping lockar.

– Vi är väldigt glada lanseringen i Sverige och ser fram emot att välkomna svenskar till Manchester, Birmingham och London, tre perfekta weekend-destinationer med mycket att erbjuda från musik och mat till fotboll och shopping, säger Andrew Swaffield, VD för Monarch.

Även VisitBritain, Storbritanniens turistorganisation, ser positivt på de nya direktlinjerna.

Tre gånger i veckan

- Monarch Airlines nya direktlinjer gör det ännu lättare att upptäcka Storbritanniens pulserande städer och sevärdheter. Manchester, Birmingham och London är också bra utgångspunkter för att upptäcka närliggande områden i Storbritannien, menar Gary Robson, Nordenchef för VisitBritain.

Flygen till Manchester och Birmingham avgår tre gånger i veckan (torsdagar, fredagar och söndagar) och till London-Luton två gånger i veckan (måndagar och fredagar).

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA