Juventus chockade av Hellas Verona

TT

Publicerad 2021-02-27

Dejan Kulusevski spelade hela matchen när hans Juventus spelade 1--1 mot Hellas Verona.

Hellas Verona fortsätter att gäcka storklubben Juventus. Efter 1–1-matchen halkar "den gamla damen" efter i titelstriden.

Det blågula fotbollslaget från norra Italien förlänger sin förlustfria svit mot Juventus. Efter 2–1-segern i fjol och 1–1-matchen i oktober blev det återigen oavgjort på lördagskvällen.

Juventus Cristiano Ronaldo fixade ledningsmålet tio minuter in i den andra halvleken efter elegant förarbete från Federico Chiesa.

Men Hellas Verona ställde till stora problem och i den 77:e minuten kom kvitteringen genom Antonin Barak.

Efter det var det Hellas som var närmast ett ledningsmål, bland annat efter att Darko Lazovic dragit ett skott i ribban.

Matchen slutade 1–1 och nu tappar Juventus i titelstriden. Efter 23 spelade matcher har laget tre poäng upp till tvåan Milan och sju upp till serieledande Inter.