Robin Olsen, 31, släppte tre bollar mot Manchester United i lördags.

I FA-cupen mot Tottenham blev det fyra.

Detta till trots stod svensken för en stark insats när Everton vann med 5–4.

Robin Olsen har fått fler och fler chanser av Carlo Ancelotti i Evertonmålet.

Efter en fin insats mot Leeds (2–1-seger) för ett par veckor sedan fick 31-åringen så chansen mot Manchester United i ligaspelet i lördags.

Efter ett par blandade insatser från svensken blev det till slut 3–3.

I onsdagens FA-cupmöte mot Tottenham i åttondelsfinalen fick Olsen så fortsatt förtroende.

Flera räddningar

Det började så där. Efter bara tre minuter tog Spurs ledningen på en nick från Davinson Sanchez, där målvakten var chanslös. Då hade Olsen redan innan gjort en kanonparad när han tippade ut en boll till hörna.

Everton svarade sedan genom att göra tre raka mål mellan 36:e och 43:e minuten. Innan pausvisslan ljöd var det reducerat.

Totalt blev det 4–4 under ordinarie speltid och matchen fick avgöras på förlängningsspel.

Där klev brassen Bernard fram efter bara sju minuter och sköt Liverpoollaget till kvartsfinal efter att Olsen hållit tätt resten av förlängningen.

”Vill inte prata om det”

Fyra mål framåt och fem bakåt. Då gav Tottenham-tränaren José Mourinho sitt lag både ris och ros.

– Vi spelade otroligt bra med bollen. Väldigt kreativt, väldigt dynamiskt och med stor glädje, säger Mourinho och tillägger:

– Men snälla, be mig inte prata om våra defensiva misstag. De är så uppenbara och jag känner mig inte speciellt bekväm med att prata om dem.