Stjärnan helt klar för AIK

Av: Johan Flinck, Carl-Johan Hamlet

Publicerad:
Uppdaterad:
 Nabil Bahoui.
Foto: BILDBYRÅN
Nabil Bahoui.

SPORTBLADET

Nabil Bahoui är helt klar för AIK.

Bahoui återvänder efter en utlandssejour och har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Under torsdagskvällen presenterades han officiellt av AIK.

– AIK är mitt hem, så det är riktigt kul att vara tillbaka, säger Nabil Bahoui.

AIK förlorade i onsdags mot Maribor i kvalet till Champions League. Nu får de förstärkning till returen. Nabil Bahoui återvänder nämligen till klubben.

Mittfältaren kommer från en utlandssejour i schweiziska Grasshoppers och holländska De Graafschap. Affären har varit i pipelinen under en tid men försenats på grund av att en europeisk spelare inte får tillhöra mer än två klubbar under ett kalenderhalvår.

Värvar från konkurrent

Men nu är formaliteterna avklarade och Bahoui har kritat på ett treårsavtal med AIK.

– AIK är mitt hem, så det är riktigt kul att vara tillbaka. Jag ser fram emot att spela framför klubbens supportrar igen och hjälpa laget till flera framgångar, säger Nabil Bahoui.

Sportchefen Björn Wesström är nöjd med sin värvning.

– Nabil har AIK:s DNA i sin spelstil och i sin personlighet. Vi är oerhört glada över att säkerställa en spelare av Nabils kaliber över tid i AIK vilket innebär både poäng och att den Stockholmsprägel som finns på truppen sedan tidigare nu får ännu en fanbärare, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström till AIK:s hemsida.

Tidigare under dagen gjorde klubben klart med ytterligare en värvning då de presenterade AFC Eskilstunas försvarare och mittback Felix Michel.

– Det är en fantastisk känsla att skriva på för en av Skandinaviens absolut största klubbar och det är även det största steget i min fotbollskarriär hittills, säger Felix Michel till AIK:s hemsida.

Publicerad:

LÄS VIDARE