Det blev jämnt som vanligt.

Och precis som senast var det inget som kunde skilja Vetlanda och Vänersborg åt.

– Oavgjort, det är rättvist tycker jag, säger Vänersborgs Ilja Grachev.

Se alla mål från elitserien i bandy här!

Två av de tre senaste mötena mellan Vetlanda och Vänersborg i elitserien inför onsdagens match slutade oavgjort.

Hur det slutade i den tredje? Uddamålsseger för Vänersborg med 4–3 på hemmaplan i fjol.

Det var bäddat för en jämn drabbning med andra ord.

Och det var precis vad det blev.

Första poängen på tre matcher

Tidigare i december kvitterade Vetlanda sent och räddade en poäng i den 89:e minuten. Den här gången satt det inte riktigt lika långt inne.

Med ungefär 20 minuter kvar av onsdagens match gjorde Filip Bringe 4–3 till Vetlanda. Vänersborg hade bara släppt in fyra mål i en och samma match två gånger tidigare under säsongen, mot Sandviken och Västerås, och då blev det förlust båda gångerna.

Men inte den här gången. Drygt tre minuter efter 4–3-målet kvitterade Emil Viklund med sitt andra mål för matchen.

– Det är tajt där ute. Det är två tajta lag defensivt och det är inte mycket varken vi eller Vetlanda släpper förbi, så, nej, oavgjort, det är rättvist tycker jag, säger Vänersborgs Ilja Grachev i Sportbladet Play.

För Vetlandas del så var det första poängen efter tre raka förluster.

– Jo, det är vi. Det måste vi vara för vi har förlorat nu ett par matcher så det är en viktig poäng, säger Vetlandas Emil Fedorov på frågan om hemmalaget är nöjda med poängen i Sportbladet Play.

I Söderhamn lyckades Frillesås så när hämta upp 2–6 till 6–6 mot Broberg, men hälsingarna höll ut och vann med 6–5. Det var Brobergs femte raka match utan förlust. I Västerås föll Motala knappt med 4–3 efter att VSK:s Joel Engström slagit till med ett hattrick.

Du ser alla matcher i elitserien på Sportbladet Play.