Stjärnan gripen på lyxsemestern

”Förnekar alla anklagelser”

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Mary Altaffer / TT NYHETSBYRÅN

SPORTBLADET

Conor McGregor, 32, har gripits.

Stjärnan sattes i förvar på Medelhavsön Korsika, misstänkt för sexuella trakasserier, uppger nyhetsbyrån AFP.

– Conor förnekar kraftigt alla anklagelser, säger en representant för McGregor enligt TMZ.

Tidigare i somras meddelade UFC-fajtern Conor McGregor att han avslutar karriären. I går (fredag) berättade 32-åringen att den amerikanska antidopningsorganisationen USADA gjort ett oannonserat tillslag mot honom, mitt ute till havs utanför ön Korsika, där McGregor med familj just nu semestrar på sin lyxyacht.

”Vad är det som pågår, UFC? USADA har precis kommit till min yacht för att testa mig? Jag har ju slutat”, skrev han på Twitter.

”Incident på en bar”

Nu har McGregor gripits, uppger AFP.

Franska medier uppger att han har arresterats efter en ”incident” som ska ha skett på en bar i hamnstaden Calvi. Enligt uppgift handlar det om sexuella trakasserier. Engelska The Mirror skriver att han misstänks ha gjort sig skyldig till ”oanständig exponering”.

I ett uttalande till amerikanska sajten TMZ säger en representant för McGregor att han ”kraftigt förnekar alla anklagelser”.

– Conor har blivit förhörd och frisläppt.

Skulle delta i lopp

McGregor är på plats på Korsika för att delta i ett välgörenhetslopp. Tanken var att han skulle starta loppet (där cykling och löpning ingår) i dag, lördag, bland annat tillsammans med Furstinnan Charlene av Monaco.

Så blev det inte.

Publicerad: