Stjärnsmällen: PSG förlorade mot Rennes i Ligue 1

Publicerad 2021-10-03

En anfallskvartett med Lionel Messi, Neymar, Angel Di Maria och Kylian Mbappé kan väl inte lämna en fotbollsplan mållös?

Jovisst.

Paris Saint-Germain inkasserade första förlusten för säsongen borta mot Rennes.

2–0 mot Manchester City tidigare i veckan och åtta raka ligasegrar i bagaget med sig in i bortamötet med mittenlaget Rennes.

Det kunde väl bara gå på ett sätt?

Nix.

Trots en anfallskvartett bestående av Lionel Messi, Neymar, Angel Di Maria och Kylian Mbappé fick PSG kliva av planen med noll gjorda mål framåt, två insläppta och säsongens första poängtapp i ligaspelet.

Gaetan Laborde gjorde matchens första mål strax innan pausvilan och den andra halvleken hann knappt inledas innan Flavien Tait satte tvåan bakom Gigi Donnarumma.

Mbappé hade en boll i nät men blev avblåst för offside.

Messi spelade 90 minuter men har ännu inte gjort mål i Ligue 1 sedan flytten från FC Barcelona.