Publicerad:

Lindelöf om bebisglädjen: ”Är väldigt lycklig och glad”

Av: Marcus Hassel

Publicerad:

I måndags släppte Victor och Maja Nilsson Lindelöf nyheten att de blivit föräldrar för första gången.

Nu berättar den nyblivne pappan om bebisglädjen.

– Jag är väldigt lycklig och glad, säger han till Viasat.

Victor Nilsson Lindelöf och hans fru Maja har blivit föräldrar till en son. På Instagram delade de med sig av bebislyckan.

”Livet ropade”, skriver Nilsson Lindelöf under en bild med sin nyfödda son.

I en intervju med Viasat berättar nu Victor lite mer om hur det är att ha blivit pappa.

– Det känns väldigt bra, så klart. Jag är väldigt lycklig och glad. Jag har längtat efter honom i nio månader så det är skönt att han är ute.

”Är helt sjukt”

Samtidigt valde Lindelöf att ge sin syn på den senaste tidens turbulens som följt efter att han tackade nej till landslagets två EM-kvalmatcher mot Rumänien och Norge.

– Jag har inte följt det så mycket utan fokuserat på det som har varit viktigt för mig och det är Maja, säger han till Viasat.

– Folk spekulerar alltid i vad som ligger bakom saker och ting. Det jag inte kan förstå är hur folk inte kan respektera att det är en personlig anledning. För mig är det helt sjukt att man inte bara kan respektera det och släppa det. Men så är det väl, spelar man fotboll måste man dela allt som händer i ens liv. Så är det väl kanske, men för mig är det helt sjukt, säger han och fortsätter:

– Vi fotbollsspelare är ju inte människor, vi ska ju dela med oss av allt som händer i våra liv. Så är det ju. Det är vår vardag, men jag tycker att det är helt absurt.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: