Föräldrar igen fyra månader efter tragedin

Av: Erik Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Miller med sin andra son Nate
Foto: Nathan Bilow / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Miller med sin andra son Nate

Det är fyra månader sedan alpina stjärnan Bode Miller och hans fru Morgan tragiskt förlorade sin 1-åriga dotter Emeline i en drunkningsolycka.

Nu bekräftar paret att de blivit föräldrar igen, skriver People.com.

Det var i början av juni som flerfaldige världsmästaren och olympiske guldmedaljören i alpin skidåkning, Bode Miller, genomled en förälders värsta mardröm när hans dotter Emeline drunknade i parets pool, 19 månader gammal.

Vi är utom oss av sorg. Vår lilla flicka Emmy gick bort i går. Aldrig någonsin trodde vi att vi skulle uppleva den här smärtan. Hennes kärlek, hennes ljus och hennes själ kommer aldrig glömmas bort”, skrev Miller på sociala medier i anslutning till händelsen.

”Inget kan ersätta känslan”

Men nu har paret Bode och Morgan Miller fått tillbaka lite ljus i tillvaron. För People bekräftar paret att de fått en son. Pojken är parets tredje barn tillsammans och dessutom har Bode Miller två barn från ett tidigare äktenskap.

”Morgans fingrar tog tag i deras son, han fyllde ett par tomma armar. Ingenting kan ersätta känslan av att hålla Emmy i armarna men det här barnet har gett dem något nytt: glädje, inspiration och hopp”, säger parets barnmorska Lindsey Meheels till Today.

Publicerad:

LÄS VIDARE