”För mig är det helt sjukt”

Victor Nilsson Lindelöf om landslagsspekulationerna

Av: Malin Wahlberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Victor Nilsson Lindelöf avstod landslagssamlingen av personliga skäl.

Nu berättar den nyblivne pappan om den senaste tidens spekulationer.

– Det jag inte kan förstå är hur folk inte kan respektera att det är en personlig anledning. För mig är det helt sjukt, säger han till Viasat.

Victor Nilsson Lindelöf tackade nej till EM-kvalmatcherna mot Rumänien och Norge av personliga skäl, vilket skapade en hel del spekulationer. Nilsson Lindelöf skulle bli pappa, men efter beskedet kom Fotbollskanalen även med uppgifter om att petningen av John Guidetti skulle ha varit en del av beslutet.

Nu ger Manchester United-backen sin syn på den senaste tidens skriverier.

– Jag har inte följt det så mycket utan fokuserat på det som har varit viktigt för mig och det är Maja, säger han till Viasat.

”Är fotbollsspelare och inte människor”

Nilsson Lindelöf och frun Maja Nilsson Lindelöf blev föräldrar tidigt i söndagsmorse och på frågan om han tycker att spekulationerna har varit jobbiga svarar han:

– Folk spekulerar alltid i vad som ligger bakom saker och ting. Det jag inte kan förstå är hur folk inte kan respektera att det är en personlig anledning. För mig är det helt sjukt att man inte bara kan respektera det och släppa det. Men så är det väl, spelar man fotboll måste man dela allt som händer i ens liv. Så är det väl kanske, men för mig är det helt sjukt, säger han och fortsätter:

– Vi fotbollsspelare är ju inte människor, vi ska ju dela med oss av allt som händer i våra liv. Så är det ju. Det är vår vardag, men jag tycker att det är helt absurt.

SE HELA INTERVJUN MED VICTOR NILSSON LINDELÖF HÄR

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

Publicerad:

LÄS VIDARE