Skulle Djurgården ha haft straff i den första halvleken?

Det tycker i alla fall C Mores expert Jens Fjellström.

– En hands som är bestraffningsbar, säger han.

Malmö FF

Det var en svängig första halvlek mellan Malmö FF och Djurgården med flera huvudskador. Både Mathias Ranégie och Rasmus Bengtsson tvingades kliva av efter att de nickat ihop.

Även Alexander Falsetas åkte på en smäll mot huvudet, slogs blodig och tvingades kliva av för omplåstring.

Under de tio minuter Ranégie var utanför spel och Djurgården inte hade tagit in någon ersättare skapade MFF flera lägen.

Reagerade inte

Men när Michel Olunga byttes in kom även Djurgården till farliga lägen. Efter en frispark tog bollen på Oscar Lewickis arm, men varken spelarna eller domaren reagerade.

C Mores expert Jens Fjellström tycker dock att Djurgården borde ha haft straff.

– För mig skulle jag säga att det är överarmen och en hands som är bestraffningsbar, säger han.

Jon Persson tycker dock annorlunda.

– Jag tycker att den tar på axeln. Jag tycker nog inte att det är straff, säger han.

Den första halvleken slutade 0-0. Men i den andra halvleken avgjorde Felipe Carvalho.