Pogba utsatt för inbrott

Paul Pogba har blivit utsatt för ett inbrott. Samtidigt som inbrottet skedde så var Pogbas barn hemma.

”Det finns ingen värre känsla som far”, skriver Paul Pogba på Twitter.

Manchester har skakats av flera inbrott hos fotbollsstjärnor. För bara några månader sedan fick Victor Nilsson Lindelöf inbrott, medan hans fru Maja Nilsson Lindelöf och deras barn var hemma.

Nu har det hänt en lagkamrat. Den franska superstjärnan, Paul Pogba hade ett inbrott under tisdagskvällen, medan Manchester United spelade Champions League mot Atletico Madrid.

”Tjuvarna var inne i vårt hem i mindre än fem minuter men under den tiden tog de något som var mer värdefullt än allt vi hade i vårt hem... vår känsla för säkerhet och trygghet”, skriver Pogba via Twitter.

Barnen var hemma

Samtidigt som inbrottet skedde så var den nyblivna 29-åringens två barn hemma och sov.

”Min fru och jag skyndade oss hem utan att veta om våra barn var säkra. Som en far så finns det ingen värre känsla i världen än den känslan som kommer när du inte kan skydda dina barn. Jag hoppas verkligen inte att någon ska få känna den känslan som jag kände”, skriver han i det känslosamma inlägget.

Pogba avslutar med att erbjuda en belöning till den som kan ha information som kan hjälpa dem.

Paul Pogba.
Paul Pogba.
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.