Uppdaterad 2022-08-22 | Publicerad 2022-08-21

Erling Braut Haaland fortsätter leverera i Premier League.

I en galen match mot Newcastle gjorde norrmannen mål igen.

Manchester City räddade en poäng efter att ha hämtat upp 3–1 till 3–3.

Manchester City hade planenligt vunnit säsongens två första matcher. I den tredje så blev det däremot vilda västern när man spelade 3–3 borta mot Newcastle.

Det var City som fick en drömstart när İlkay Gündogan satte 1–0 efter fem minuter. Men Newcastle bjöd sedan på bra spel och vände på matchen.

PLUS: Rankar: 20 hetaste övergångarna i Premier Leagues historia

Först kvitterade Miguel Almiron innan Callum Wilson drygt tio minuter senare vackert skickade in 2–1 vilket var resultatet i paus.

Galen andra halvlek

I den andra halvleken fortsatte målen komma. Kieran Trippier borrade in 3–1 på en frispark och hemmafansen var i fullständig extas.

– Jag tycker alltid om frisparkar och jag är glad att den satt, säger han till Sky Sports efter målet.

Med kvarten kvar fick Trippier rött kort men efter VAR-granskning ändrade sig domaren och nöjde sig med gult.

– Jag är inte den typen av spelare som vill skada någon, säger han.

Däremellan hade City kommit tillbaka och hämtat upp underläget inom loppet av tre minuter.

Silva poängräddare

Först reducerade Erling Braut Haaland med sitt tredje mål i Citytröjan sedan ankomsten i somras och därefter slog Kevin De Bruyne en briljant passning till Bernardo Silva som behärskat rullade in 3–3.

Krysset innebar att Manchester City räddade sin obesegrade svit i ligaspelet. Senast man förlorade i Premier League var den 19 februari tidigare i år.

– Riktigt bra fotbollsmatch, Newcastle håller på att bli en av de tuffaste motståndarna, säger Citys tränare Pep Guardiola till BBC.