Ryssland vann med uddamålet mot Finland.

Men segern var kostsam – då Mário Fernandes tvingades till sjukhus.

Mário Fernandes, 30, nådde högst på inlägget från vänsterkanten med landade väldigt illa i mötet mellan Finland och Ryssland och slog huvudet i backen.

Domare Danny Makkelie blåste av och kallade in medicinsk personal.

– Det där är ju whiplash, det där såg eländigt ut, säger C Mores Åke Unger om situationen.

Férnandes blev därefter utburen på bår och förseddes med en stödkrage.

Det ryska förbundet meddelade kort efter på Twitter att Fernandes förts till sjukhus i St. Petersburg med misstänkt skada på bröstryggraden. Väl på sjukhuset konstaterades det att Fernandes inte skadat ryggraden, i stället följer han med laget till Moskva där han kommer övervakas av det ryska landslaget.

Förbi Finland i gruppen

På stopptid i den första halvleken gjorde sedan Aleksej Mirantjuk vackert 1–0 för ryssarna. Även finnarna hade en boll i mål, redan efter fyra minuter, genom Joel Pohjanpalo – men målet dömdes bort efter VAR-granskning.

Fler mål blev det inte, utan ryssarna vann mötet med 1–0.

– En besvikelse. Vi hade våra chanser, men tyvärr blev det första målet bortdömt. Självklart var det bittert, men offside är offside. Nu får vi se fram emot matchen mot Beligen, säger Pohjanpalo.

Ryssland är tvåa i grupp B efter två spelade matcher och står på samma poäng som trean Finland. Belgien toppar gruppen, även de med tre poäng – och ställs mot Danmark, som är utan poäng, i morgon, torsdag.

På måndag spelas de sista matcherna i gruppen då Finland möter Belgien, medan Ryssland ställs mot Danmark.

Guide: Så utses bästa treorna i EM – det avgör vid samma poäng