Publicerad 2022-01-23

Assist till 3–0 och själv målskytt till 4–0.

FC Barcelona och Fridolina Rolfö gjorde processen kort med Hedvig Lindahls Atlético Madrid.

Slutresultatet i supercupfinalen skrevs till 7–0.

Det må har varit jämnt på förhand, men matchen var i princip över redan efter mindre än halvtimmen spelad.

Ingrid Engen spräckte målnollan redan i den 16:e minuten, och när Hedvig Lindahl sedan svarade för en frilägesräddning i anfallet därefter väcktes farhågorna om en mycket lång eftermiddag för Atlético Madrid.

Så blev också fallet - Caroline Hansen gjorde två snabba mål på tre minuter, varpå Barcelona kunde gå till halvtidsvila i mycket betryggande ledning. Assisten till 3–0 kom genom Fridolina Rolfö, som i sin tur på egen hand satte 4–0 bara ett par minuter in i den andra halvleken.

Slutresultatet skrevs till 7–0 efter att Caroline Hansen fullbordat ett hattrick. Även Lieke Martens blev tvåmålsskytt i slutet av matchen.