Det blev en tung söndagskväll för Zlatan Ibrahimovic.

Han blev mållös i toppmötet mot Napoli som vann med 1–0.

Milan tappar nu i titelstriden och är fyra poäng bakom rivalen Inter.

Napoli har under de senaste tio åren varit en riktig mardrömsmotståndare för Milan där Milanoklubben endast har vunnit tre möten lagen emellan i ligaspelet.

Och när lagen möttes i kväll fortsatte sviten när Napoli vann med 1–0. Matchens enda mål kom redan efter fyra minuter när Elif Elmas nickade in 1–0.

Milan hade sedan svårt att skapa några riktigt heta lägen där Zlatan Ibrahimovic var den som hade de bästa lägena.

Zlatan missade

Bästa läget kom efter en dryg kvart när Zlatans nick gick strax utanför. I början av andra var svensken nära igen när han fick iväg ett bra skott med vänsterfoten från snäv vinkel men David Ospina räddade.

Med sju minuter kvar skulle Zlatan få ett gratisläge efter en snedträff från en Napoliförsvarare och bollen damp ner vid svensken. Men han fick inte ordning på bollen och den rann ut över sidlinjen.

Mål dömdes bort

På stopptid fick Milan till slut in kvitteringen när Franck Kessié satte 1–1. Trodde han. För efter att situationen granskats av VAR så var Olivier Giroud offside. Men frågan var om han påverkade spelet? Enligt domaren gjorde han det och målet dömdes bort.

– Det här beslutet kommer att bli omdiskuterat, säger C Mores expert Vicki Blommé.

Förlusten för Milan betyder att man nu passeras i tabellen av Napoli. De bägge är fyra poäng bakom serieledaren Inter.