Sportbladet storsatsar på allsvenskan och damallsvenskan

Av: Sportbladet.se

Publicerad:
Uppdaterad:

Är du intresserad av allsvensk fotboll? Då ska du ha koll på Sportbladet – flera gånger varje dag.

Vi storsatsar på både damerna- och herrarna och kommer vara den naturliga samlingspunkten för allt viktigt som händer.

Från avspark till slutsignal!

Sportbladet sänder alla 132 matcher i damallsvenskan i vår spelare Sportbladet Play. Vi storsatsar på serien och kommer rapportera mer än någonsin tidigare om alla lag, spelare och heta händelser.

Vi skriver om matcherna och vi kommer ha de hetaste klippen. Vi har redan börjat med tv-program om varje lag, nyheter och avslöjanden och reportage och möten med de stora profilerna i serien. 

Våra reportrar och krönikörer Kristoffer Bergström, Anna Rydén, Petra Thorén, Marcus Leifby, Frida Fagerlund och Emelie Fredriksson med fler är inställda på att berätta allt om serien. Ge er alla snackisar och vinklar, händelser och spänning. Här är samlingssidan där du får allt om damallsvenskan där du redan nu kan gå in och läsa på. 


Följ allsvenskan på Sportbladet

Självklart storsatsar vi även på herrallsvenskan. Vi kommer bevaka och skriva om alla matcher och ge er den absolut bästa bevakningen kring allt som händer. Det handlar om senaste nytt, alla resultat, alla nyheter och artiklar om det som alla pratar om. Vi kommer liverapportera från matcherna och leverera intervjuer och krönikor på slutsignal.  Här hittar du allt om allsvenskan.

Sportbladets Simon Bank, Erik Niva, Robert Laul, Malin Wahlberg, Michael Wagner, Johan Flinck, Per Bohman, Petra Thorén och Linn Nordström står redo. 

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.